Cégismertető

„Minden panasz gyógyítására terem egy gyógynövény” ez volt a filozófiája Maria Trebennek, a gyógynövények egyik különlegesen kiemelkedő szakértőjének, aki az ötvenes évek eleje óta a gyógyító növényeket számtalan emberrel ismertette meg és adta át értékes tudását nagy sikerű könyvei és előadásai által.

Cégünk különleges specialitása a svédkeserű fűszerkeverék sáfránnyal, egy egyedülálló és törvény által védett Maria Treben receptje alapján készült termék, amelynek szerteágazó jótékony hatást tulajdonítanak, és amelyet Maria Treben asszony utoljára 1981-ben kézírással a modern követelményekhez hozzáigazított és azóta is változatlan minőségben egy ausztriai gyógyszerészeti üzemben kerül gyártásra.
Ez a recepttúra Ausztriában élelmiszerként deklarált, a spanyolországi Bilbaóban székelő védjegyjogot harmonizáló Európa hivatalnál pedig „original nach Maria Treben” szóképes márkanév alatt van bejegyezve. A márkanév tulajdonosa a Maria Treben Naturprodukte GmbH.
 Az  „original nach Maria Treben"  termékcsalád palettája azonban nem szűkül le kizárólag a svédkeserűre. Számtalan az egészséget támogató krémek, balzsamok, gélek és kivonatok is gazdagítják a választékot.
A svédfüvek hatóanyagaiból egy saját kozmetikai termékcsalád jött létre, kifejlesztésre került egy új, úgynevezett SYNERGETIC krém amelyik gyógynövények és egyéb high- tech összetevők kapcsolatával lelassíja a bőröregedés folyamatát és jelentősen csökkenti a ráncképződést.


A széles termékskála mindegyike 100%-ig biológiai hatóanyagokból kerül előállításra. A felhasznált növények orvosilag ellenőrzött termesztésből származnak és megfelel a gyógyszerkönyvben leírt minőségi előírásoknak. Így allergiások részére is tökéletesen megfelelő.
    
A svédkeserűtől a bőr irritáció elleni körömvirág balzsamig a vénák részére előállított vadgesztenye gélen át a svéd gyógyfüveket tartalmazó krém és balzsamig, a mormota balzsamtól az ajakápoló balzsamig: termékeink az igényeknek megfelelően gondoskodnak a kiegyensúlyozottságról, a kikapcsolódásról, az életerőről, vagy az egészségről és állnak a test a lélek és a szellem szolgálatában.

Szakítson egy kis időt és böngésszen a termékeink között.

Vissza az előző oldalra