Svédkeserűs parajdi fürdősó - Hévízi gyógyiszap /1kg/kakukkfűvel

  • kiszerelés: 1kg

ajánlott fogyasztói ár: 3.250 Ft

Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

A kádfürdőzés ma már nem csak funkcionalitás, amely a tisztálkodást szolgálja. A test mellett megtisztulást jelent a gondolatoknak, a léleknek, egyfajta én-idős tevékenységgé lépett elő.

Persze nincs új a Nap alatt, tudta ezt már Kleopátra, Egyiptom királynője is, aki tejjel-mézzel gazdagította fürdővizét, és úgy merült el a kényeztető habokban.

Ma már inkább fürdősókat használunk az élmény fokozására, amelyek lehetnek pusztán élvezeti cikkek, illatukból, színükből fakadóan, de lehetnek valóban hasznos, természetes anyagok, melyek jótékony hatással bírnak az emberi szervezetre.

A parajdi só az egyik legjobb minőségű só a világon, amely 84 féle ásványi anyagot juttat a szervezetbe. Ez adja az alapját a Svédkeserűs Parajdi Fürdősónak, melynek Hévízi gyógyiszap kakukkfűvel változata további értékes összetevőket is tartalmaz:

  • Eredeti Maria Treben Svédkeserűt, amely egy valódi életelixír: belsőleg alkalmazva számtalan problémára jelenthet gyógyírt, ám külsőleg is bátran használhatjuk, hiszen kifejezetten jó hatással van a bőrre: fertőtlenít, nyugtat, enyhíti a viszketést, elősegíti a különböző mechanikai sérülések gyógyulását, és a vérkeringést is fokozza.

  • A messzeföldön híres, hévízi gyógyiszapot, amely értékes, szerves és szervetlen anyagokat tartalmaz, és megannyi reumatikus- és mozgásszervi panasz esetén jó szolgálatot tesz. Emellett méregtelenít, és elősegíti a bőr- és kötőszöveti sejtek megújulását. Hatására a bőr érezhetően simábbá, puhábbá válik.

  • 100%-os, kakukkfű illóolajat, amely a pihentető fürdő közben az idegek megerősítéséért, az elme ellazításáért, és a tüdő munkájának segítéséért felel. Köhögés, asztma, torok -és arcüreg gyulladás esetén hatékonyan mérsékli a kellemetlen tüneteket.

Merüljön el egy kád egészségben, és élvezze a testet és lelket feltöltő pillanatokat!

INCI:Sodium Chloride, Silt, Sweedish Bitter Extract, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil

A termék az ”Original nach Maria Treben” svédkeserű felhasználásával készült.
Védjegyzett márka!

A feltűntett árak bruttó árak, tartalmazzák az általános forgalmi adót!

Vissza az előző oldalra