Svédkeserűs parajdi fürdősó - Zölderős /1kg/

  • kiszerelés: 1kg

ajánlott fogyasztói ár: 3.250 Ft

Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

A kádfürdőzés ma már nem csak funkcionalitás, amely a tisztálkodást szolgálja. A test mellett megtisztulást jelent a gondolatoknak, a léleknek, egyfajta én-idős tevékenységgé lépett elő.

Persze nincs új a Nap alatt, tudta ezt már Kleopátra, Egyiptom királynője is, aki tejjel-mézzel gazdagította fürdővizét, és úgy merült el a kényeztető habokban.

Ma már inkább fürdősókat használunk az élmény fokozására, amelyek lehetnek pusztán élvezeti cikkek, illatukból, színükből fakadóan, de lehetnek valóban hasznos, természetes anyagok, melyek jótékony hatással bírnak az emberi szervezetre.

A parajdi só az egyik legjobb minőségű só a világon, amely 84 féle ásványi anyagot juttat a szervezetbe. Ez adja az alapját a Svédkeserűs Parajdi Fürdősónak, melynek Zölderős változata további értékes összetevőket is tartalmaz:

  • Eredeti Maria Treben Svédkeserűt, amely egy valódi életelixír: belsőleg alkalmazva számtalan problémára jelenthet gyógyírt, ám külsőleg is bátran használhatjuk, hiszen kifejezetten jó hatással van a bőrre: fertőtlenít, nyugtat, enyhíti a viszketést, elősegíti a különböző mechanikai sérülések gyógyulását, és a vérkeringést is fokozza.

  • Zöld agyagot, amely szintén fertőtlenít, magába zárja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, valamint ásványi sókat, ásványi anyagokat juttat a bőrbe. Kifejezetten jó hatással van a zsíros, problémás bőrre.

100%-os illóolajokat:

  • Kakukkfű, melynek illóolaja széles spektrumú baktérium- és gombaölő hatású. Felfrissíti az idegrendszert, és nagy segítség a légzőrendszer számára is, különösen felsőlégúti megbetegedések esetén.

  • Rozmaring, amely tónusjavító, élénkítő, tisztító hatású. Az aromaterápiában megfázás és légúti problémák esetén hasznos és segít ellazítani a feszült idegeket.

  • Erdei fenyő, melynek illata a friss fűrészporra emlékeztet. Illóolaja egyaránt frissítően hat a testre és a lélekre. Segít a koncentráció és az energia visszanyerésében.

  • Citromfű, amely a kimerült szellem legjobb barátja. Csillapít, nyugtat, felkészíti a szervezetet a pihentető alvásra. Oldja a feszültséget, és meghozza a nap végén vágyott lelkibékét.

Merüljön el egy kád egészségben, és élvezze a testet és lelket feltöltő pillanatokat!

INCI:Sodium Chloride, Sweedish Bitter Extract, Illite, Kaolin, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil,Melissa Officinalis Leaf Oil, Limonene, Linalool

A termék az ”Original nach Maria Treben” svédkeserű felhasználásával készült.
Védjegyzett márka!

A feltűntett árak bruttó árak, tartalmazzák az általános forgalmi adót!

Vissza az előző oldalra